20.2 C
Монтана
вторник, 22 юни, 2021 - 2:26ч.
реклама

Дневен архив: 11.05.2017

ДГ "Слънце" - Монтана

Сговорна дружина планина повдига

Деца, родители и учители хванаха лопатите, за да почистят заедно пясъчника на трета група в детска градина "Слънце" в Монтана. Инициативата е на родителите,...