ГЕРБ Монтана: „Заставаме зад Делян Добрев“

Герб - Монтана

ПП ГЕРБ – Монтана излезе с декларация, в която изказва своята подкрепа за народния представител Делян Добрев.

В нея се казва, че Добрев е човек с безпорни качества и компетентност, морал и добросъвестност.

От ГЕРБ – Монтана обясняват, че народният представител е неоснователно очернен, а основният им политически опонент БСП няма моралното право да бъде арбитър на конфликта в Хасково.

В декларацията, подписана от местните депутати Дилян Димитрив и Ирена Димова, се настоява ръководството на партията да не му приема оставката.

Ето и целият текст на декларацията:

ДЕКЛАРАЦИЯ
ОБЛАСТНАТА СТРУКТУРА НА ПП ГЕРБ
ОБЛАСТ МОНТАНА
Областната структура и членовете на ПП ГЕРБ- Монтана застават зад народния представител Делян Добрев и призовава централното ръководство на партията да не приема оставката му. В политиката доверието е от ключово значение и Делян Добрев е доказал, че може да го печели, човек с безпорни качества и компетентност, морал и добросъвестност. Един способен, доказал се човек, професионалист и гражданин, бе неоснователно очернен, благодарение на скалъпеното от политици-еднодневки активно мероприятие. БСП няма моралното право да бъде арбитър на конфликта в Хасково. Оставката на Делян Добрев е доблестен акт и проява на мъжество. И в тази битка! Той не понесе комфорта на евентуалното съглашателство, с което другите биха се примирили. Той пое отговорността изцяло и за всичко! Доказа го с искренноста и откровенноста на позициите си. Човек като него не бива и не трябва да бъде жертван заради котерийните домогвания на левицата и конформизма на един провален общински кмет!
Делян Добрев има нашата подкрепа!
Дилян Димитров – Областен координатор на ПП ГЕРБ – Монтана и народен представител, Ирена Димова народен представител

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.