Теодора Тодорова с подробности за сексуалния тормоз (ВИДЕО)

Жертвата на сексуалния тормоз, който разтърси родния футбол – кандидат-футболната съдийка Теодора Тодорова разказа пред Нова телевизия подробности около атаките на бившия областен шеф БФС в Монтана – Ангел Стоянов.

Тя сподели защо и как е действала и изрази разочарованието си от липсата на подкрепа и разбиране в първите дни след избухването на скандала.

Теодора разказва, че е издържала без грешка теста за съдии, но нарядите и излизането на терен са зависели от Ангел Стоянов.

„Не бях пусната нито веднъж, а той каза, че причината е, че съм обвързана с клуба. Това е така, но и други съдии бяха обвързани по този начин, а за тях не беше проблем. Причината е, че толкова месеци не получи това, което иска. Каза ми какво е то на служебен обяд – иска неангажираща сексуална връзка, на което останах безмълвна. Той усети притеснението му и ми даде срок да си помисля. Започна да ми звъни и да ми пише СМС-и. Заплаши ме, че съм стара, за да стана съдия.“

Сексуалнте намеци продължили и дори станали по-дръзки с времето. „Започна да ми налага психически тормоз. Искаше да меря екипировката пред него. През ден ми искаше снимки (голи), които отказвах да правя. Знаеше, че не го спирам, защото съм зависима.“ разказва още Теодора.

След като Теаодора Тодорова разкри за сексуалния тормоз от страна на Областния шеф на БФС, Ангел Стоянов беше временно отстранен от длъжност, а няколко седмици по-късно подаде оставка.

Целият разказ с още пикантни подробности вижте във видеото.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.