Щастие и усмивки за всяко дете

Благотворителна инициатива на СК "Бойни Спортове - Монтана" и Общинския Детски Съвет в град Монтана,

Щастие и усмивки за всяко дете

„За всяко дете, душа и сърце.  Подари му щастие и усмивка“ е благотворителна инициатива на СК „Бойни Спортове – Монтана“ с председател Николай Цоков и Общинския Детски Съвет в град Монтана, с председател Мария Шуманска, с финасниране на кампанията от охранителна фирма „МС СОТ“ ООД – Монтана.

Целта на кампанията е набиране на парични средстава, които ще бъдат предоставени на нуждаещи се деца в региона. Организаторите се надяват повече хора да отворят сърцата си и да се включат в кауза, посветена на българските деца, защото всяко дете в тази държава е наша грижа и отговорност.

Основен начин за събиране на средства е продажбата на фланелки с логото на кампанията. Те ще могат да бъдат закупени в спортната зала по BJJ и ММА, която се намира на бул. „Трети Март“ 94. Отделен щанд ще има и на международното състезание по Бразилско Жиу- Житцу, което ще се проведе в град Монтана, спортна зала „Младост“ на 11.11.2017г.

Можете да поръчате бройки чрез лично съобщение, както и на фейсбук страницата на кампанията. Събраните средства ще бъдат обявени на сайта и предоставени на госпожа Шуманска, като представител на Общински Детски Съвет – Монтана.

 

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.