Снимали сте зимата, спечелете награда!

„Зимна приказка” е новият фотоконкурс на Младежкия дом

Млади любители фотографи може да спечелят награда , участвайки в новия конкурс, обявен от Младежкия дом. В съревнованието за любителска снимка на тема „Зимна приказка” могат да участват непрофесионалисти на възраст до 35 години. За участие, желаещите може да се включат във фотоконкурса с дигитална снимка или на хартиен носител (формат 15 x 21 см).

Дигиталните снимки да се изпращат по електронен път като прикачени файлове във формат JPEG на адрес omd_fotokonkurs@abv.bg, а снимките на хартиен носител трябва  да бъдат представени на място в Общински младежки дом или да се изпратят по пощата на адрес: 3400 Монтана, бул. „Трети март” 98.

Крайният срок за изпращане на снимките е 10 декември 2017г. Заедно с тях да бъдат изпратени данните на автора: трите имена, възраст и телефон, e–mail за контакт, както и кратко описание на снимката.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 15.12.2017 г., а откриването на изложбата ще бъде на 20.12.2017 г.от 11.00 часа. На откриването й ще бъдат връчени наградите на победителите.

Подробности и статута на фотоконкурса „Зимна приказка” могат да се видят на сайта на Младежкия дом в раздел „Дейности“ , както и на страницата във Facebook

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.