Започва работилница за родители

Програмата касае теми, свързани с възпитанието на децата до 4-годишна възраст на принципа на споделения опит.

Започва работилница за родители
снимка: unicef.bg

За поредна година Община Монтана организира провеждането на Програма „ Работилница за родители – да пораснем заедно! ”. Програмата е дело на УНИЦЕФ – България, а Община Монтана е неин партньор в реализирането и.

УНИЦЕФ – България е провела и обучението на водещите на работилниците. Досега в работилницата са изявили желание да участват около 15 двойки от Монтана

Програмата касае теми, свързани с възпитанието на децата до 4-годишна възраст на принципа на споделения опит. Тя поднася и интересни теми от развитието и проблеми в развитието на малките деца, с помощта на родителите дава отговори на въпроси, на които до сега не сте имали отговори.

Работилниците са безплатни, общо 14 на брой родължение на 3 месеца и половина. Провеждат се веднъж седмично – в ден, определен от самите родители, в извънработно време. Мястото за провеждане е Семейно -консултативен център, намиращ се на ул.“22-ри септември“ 46 .

Срокът за записване е 30.11.2017 год.Желаещите да се запишат за участие в работилниците родители или да получат повече информация  могат да направят това на тел: 096 305 471 – Мария Шуманска.

 

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.