Трима тенори за запалването на коледната елха

Гвоздей в програмата на концерта ще бъде участието на трио „Тенорите”

На 4 декември ще блесне коледната елха на площад „Жеравица” в Монтана. Светлините на елхата ще бъдат запалени по време на празничен концерт. Той ще започне в 17 ч. на откритата естрада. Декорацията на естественото дърво е обогатена с още 250 стъклени топки.  Те ще допълнят ефекта на над 2500-те бели, сини и зелени светодиодни енергоспестяващи лампички.

Гвоздей в програмата на концерта ще бъде участието на  „Тенорите” Триото ще представи любими канцонети и популярни класически творби. Коледната тематика е вдъхновила подготвените специално за случая танцови композиции и песните на младите таланти от Танцов ансамбъл „Младост”, Певческа група „Пъстренец Jr.”, Клуб по спортни танци „Астра”, танцова формация Dance Machine Crew, Вокална група „Каприз”.

Освен че ще приветства монтаначани за настъпващите празници, кметът Златко Живков ще ги поздрави и по повод 126-ата годишнина от обявяването на селището за град.

С този концерт се слага начало на декемврийските празници, с които Монтана посреща Рождество Христово и Нова година. Ледена пързалка и Коледен базар са част от зимния пейзаж в центъра на Монтана.

 

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.