Бабата с шамара само пред Монтана24 (СНИМКА)

Тази сутрин, бабата, която ударила шамар на учителката на своя внук се извинила на учителката.

43-годишната Славка Г. обяснила на учителката, че действала емоционално и не сдържала нервите си. Във вторник, внукът й се прибрал от училище и й разказал, как госпожата го ударила. Той показал и рана на главата си.

Бабата, без да го разпитва повече нахлула в училището и в коридора ударила учителката Стилияна Тодорова. След това полицията я задържала за 24 часа. Днес Славка е на свобода и съжалява за постъпката си. Бабата се грижи за още осем внуци.

Въпреки това, тя и мъжът й упрекват учителката за раната на главата на внукът им. Според думите на детето учителката го е ударила, а според преподавателката той се е спънал и паднал. Тя му сложила мокра кърпа на главата и след това го пуснала детето да си ходи.

Бабата и дядото на момчето казаха, че ще извадят медицинско на детето и ще търсят отговорност на учителката за раната на главата на детето.

Директора на училището Светла Вангелова допълни, че такива сцени не се случват често в училището и че съжалява, защото шамара е видян от учениците. Според нея така не се дава добър пример на подрастващите.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.