Серия от кражби от къщи в Долна Бела Речка

Откраднати са битова техника , инструменти и антични предмети

На 29 ноември в полицията във Вършец е получен сигнал за разбита къща в село Долна Бела Речка. 35-годишна жителка на София заявила, че наследствената й къща в селото е ограбена.

При огледа е установено, че в имота е проникнато след взломяване на входната врата. Извършителят е претърсил първия и втория етаж и е извършена кражба на преносим компютър „HP“, антични сребърни патинирани чаша и чиния, буфер от музикална уредба, DVD плейър.

Пак в село Долна Бела Речка, в периода между 01.11 и 30.11.2017 г. неизвестен е отворил прозорци и врати на приземен и втори етаж и проникнал в къща, собственост на 40-годишна софийска жителка. Крадецът е отмъкнал моторен тример „Raider“, меден леген и ютия.

Междувременно, в село Горна Бела Речка, за периода от 27 до 30 ноември, неизвестен е проникнал в къща в с. Горна Бела Речка, собственост на 65-годишен жител на гр. София. След като е взломил прозорец на приземен етаж, той извършил кражба на 32 инчов телевизор, дистанционно устройство за телевизора и торба с хранителни продукти.

Извършени са огледи на местопроизшествията. Оразувани са досъдебни производства в РУ Вършец.

 

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.