АКЦИЯ! „Дари книжка, зарадвай дете за Коледа“

АКЦИЯ! „Дари книжка, зарадвай дете за Коледа

Благотворителна коледна кампания – „Дари книжка, зарадвай дете за Коледа“ стартира Регионална библиотека „Гео Милев” в гр. Монтана, Общинския младежки дом и Фондация „Младен Младенов за развитие на Северозападна България”.

В периода от 04 до 18 декември 2017 г. във фоайето на Общински младежки дом в Монтана с помощна на всеки желаещ ще се изгради елха от книжки и учебни помагала: пъзели, книжки за оцветяване, конструктори, боички за рисуване, лепенки и други, които ще бъдат дарени на детските градини в град Монтана.

Място за представяне на даренията е определено във фоайето на входа на Общински младежки дом, всеки делничен ден от 09:00 до 16:00 часа. Всички дарения ще бъдат вписвани от приемащия в дарителски дневник.

Организаторите се бръщат към всички институции, администрации, фирми, служители, работници, пенсионери, родители, деца, към всички граждани, които искат да станат доброволци на добрината, да се включат и направят дарение общо, без адрес или специално за детенце, като посочат наименованието на детската градина и трите имена на детето.

Посланието на кампанията е: „Нека бъдем съпричастни към нашата радост – децата! Нека бъдем добри! Нека станем част от магията на настъпващите светли празници! Нека има повече детски усмивки!“

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.