Коледен базар помага на момченце да проходи

Благотворителен Коледен базар ще събира пари, за да помогне за лечението на 4 годишно момченце от Монтана.

Неговата диагноза е Детска церебрална парализа и тя налага спешно възстановяване чрез рехабилитация. Самото лечение е много скъпо и непосилно за семейството му.

Затова на 19-ти декември в Монтана се организира Благотворителен Коледен базар, който ще се проведе под мотото „Да помогнем на Мартин на 4 години“ в кафе-бар TheHUB.

Инициативата е на Общински Детски съвет, съвместно с кафе-бар TheHUB и в частност – Дамски клуб „TheHUB на токчета“.

Самото събитие ще протече под формата на Коледен базар, в което участие ще вземат различни творци. Те ще дадат възможност на всички посетители да изберат от техните произведения, като художествена керамика, изобилие от картини, ръчно изработени картички, handmade (хендмейд) изделия и още други интересни творби.

Всеки, който има желанието да помогне на Мартин, може да закупи артикул или да отдели определена сума, която да пусне в дарителските урни. Те вече са поставени в кафе-бар TheHUB и събирането на средства вече е започнало.

Момченцето живее с майка си и братчето си – близнак. След проведената рехабилитация и лечение вече прави първите си крачки.

Средствата за лечението на Мартин Олег Цветанов могат да бъдат превеждани и по банкова сметка BG69 UNCR 7000 1522 6048 21.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.