Над 45 000 касови бележки от Монтана в лотарията на НАП

Броени дни остават до тегленето на първата седмична награда от второто издание на Лотарията с касови бележки на НАП. Късметлията ще стане ясен на 18 декември, понеделник в сутрешния блок на bTV между 8,30 и 9,00 ч.

Той и следващите трима седмични победители ще се радват на игрова конзола с 2 безплатни игри към нея.

До момента за участие във втората част на популярната игра на данъчните са регистрирани над 3 млн. фискални бона на обща стойност 50 млн. лв. Над 160 000 от вече регистрираните бележки са от ПОС терминал. Средно всеки потребител в лотарията се е отчел в играта с по 145 касови бележки.

Фискалният бон с най-висока стойност е записан от потребител от Варна. Над 45 000 от регистрираните касови бележки са на участници от Монтана. Те са на обща стойност около 600 000 лв., като 3312 от всички регистрации са на 1 потребител. Над 1600 са от ПОС терминал.

Статистиката на лотарията сочи, че 55% от потребителите са мъже. Близо 10 на сто от регистриращите касови бележки имат интереси в областта на спорта, а 3% посещават готварски форуми и рубрики и се интересуват от хранене и напитки.

Голямата награда в тазгодишното издание на Лотарията е 50 000 лв. 2000 лв. ще дават данъчните всеки месец на един щастливец, регистрирал печеливша касова бележка. Всяка седмица някой ще печели предметна награда на стойност приблизително 1000 лв. Двойно по-голям шанс за награда имат участниците, които са плащали с банкова карта и, освен касовата си бележка, са запазили и регистрирали бележката от ПОС терминала.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 г. и регистрират фискалните си бонове в интернет на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.