Седем коли изгоряха само за ден в Монтана (СНИМКИ)

Седем коли изгоряха само за ден в Монтана

Първият пожар на автомобил е изникнал към 4 часа сутринта на 30 декември в квартал „Извора“ 85 в Монтана.

Пред блока е възникнал пожар в три леки коли – „Ауди А3“, собственост на 33-годишния Младен Иванов от Монтана, „Фолксваген пасат“, собственост на 48-годишния С.С., но ползван от Младен Иванов и лек автомобил „Пежо 307“, също собственост на Младен.

В следствие на пожара са засегнати и паркираните в близост „Фолксваген пасат“, собственост на К.К. на 67 години и лек автомобил „Рено туинго“, собсвеност на 31-годишния К.П. от Монтана.

Огромните пламъци са счупили и прозорците на близката тераса. Полицията е извършила оглед и е образувано досъдебно производство. Причините за пожара и размера на щетите са в процес на изясняване.

В края на деня, около 21, 30 е изгорял напълно още един автомобил в Монтана. Той се е запалил пред новия магазин „Богат Беден“ в Монтана. При пожара на леката кола „Фолксваген голф 3“ собственост на Х.Р. е засегнат и друг лек автомобил „Рено Каптюр“.

Изгорял е преден ляв фар, калник и част от броня. Предполагаемата причина за пожара в техническа неизправност, съобщават от монтанската полиция.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.