Крадците нямаха късмет във Вършец

Крадците нямаха късмет във Вършец

В новогодишнашната нощ полицаите във Вършец спират за проверка лек автомобил „Опел Кадет“ с монтанска регистрация, управляван от С.В./47 г./ от гр. Вършец, с който е пътувал и И.И./28 г./ от гр. Вършец.

В багажника на автомобила са установени инструменти – електрически трион „Bosch“, храсторез „Oк“, ръчен циркуляр „Raider“, бормашина „Sparky“, бормашина „Black&Decker“, бормашина „Maktec“, зеге „Einhell“, ъглошлайф „Einhell“, лентов виброшлайф „Skil“, настолен шмиргел „Budget“, ъглошлайф „Angle Grinder“.

И.И. обяснил на полицаите, че предишния ден около 9 часа заедно със 16-годишен са разбили къща в гр. Вършец и са откраднали инструментите. На С.В. е съставен протокол за разпит на свидетел. По случая е образувано досъдебно производство.

От полицията в Монтана съобщават за още една кражба, този път във вълчедръмското село Черни връх.

Там между 12,00 ч. на 30.12.2017 г. и 10,00 ч. на 31.12.2017 г. в дом, собственост на 4-годишен жител, неизвестен извършител отворил прозорец на ПВЦ дограма и извършил кражба на кафе-машина и бензинова помпа за вода. Нанесената щета е в процес на изясняване.

Местопроизшествието е посетено, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.