Две домови кражби през последното денонощие

Две домови кражби през последното денонощие

Посегателствата срещу личното имущество в област Монтана продължават, като за последното денонощие са регистрирани нови две домови кражби.

На 04.01.2018 г.е получен сигнал, че неизвестен извършител е проникнал в частен имот и взломил стъклопакет на входна врата на първи етаж от къща в с. Замфирово, собственост на 23-годишна жителка на гр. Монтана. Апашът е откраднал 2 куфара с инструменти, музикална уредба, плазмен телевизор „Краун-32 инча” и 2 кашона.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна групана РУ Берковица, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Още един сигнал за кражба е подаден в Лом. 35 годишен мъж, който живее и работи в чужбина, се прибрал в къщатата си в Лом след празниците и установил, че е обран.

Неизвестен извършител с твърд предмет е разбил ПВЦ дограмата на единия от прозорците и е проникнал в къщата. Откраднати са таблет „Блаупункт“, плазмен телевизор „Филипс“- 50 инча, 3 усилвателя, електрическа резачка, две тонколони „Магнет“, 3 тонколони, стереуредба „JVC“ и други вещи.

За последно потърпевшият е пребивавал в жилището си през месец октомври.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.