Люба ще представи третата си книга

Третата си книга Люба Емилова ще представи на монтанските читатели на 25 януари, четвъртък, в Регионалната библиотека „Гео Милев“ в Монтана. Събитието ще се проведе от 17,30 часа.

„Всеки има своите терзания в синьо…“ За всеки любовта преминава под различни цветове. За едни е розови сърца и червени рози. За други – черен мрак и тъмнина.

Но тази стихосбирка пази една любов в синьо. Всеки стих крие чувства и емоции, които са способни да се отразят в душата на читателя и да паснат на всяка любов – към морето, към синьото небе, към нечии очи.

Четейки всеки ред, пред вас се разкрива пълният образ на Другия с цялата му красота, любов и недостатъци. Потапяйки се в тази книга, всеки разбира колко много означава синият цвят.

Любомира Емилова е само на двайсет години, но това е вече нейна трета издадена книга. В гимназиалните си години тя издава двата романа „Сделка с дявола“ и „С вкус на ванилия“. С тях тя се нарежда сред най-младите автори в своя роден град Монтана.

Със своята първа стихосбирка студентката по право в Руската федерация разкрива на българския читател какво е да обичаш от разстояние, да чакаш, да мечтаеш.

Тя искрено се надява редовете ѝ да достигнат до повече хора, които имат нужда да повярват, че нищо не е изгубено, че всичко си заслужава, когато има кого да чакаш и кой да чака теб.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.