Полицията издирва 12 годишна ученичка

На 04.01.2018 г. 12 годишната Лиляна Кирилова е напуснала учебните занятията в Шесто СОУ гр. Монтана и оттогава е в неизвестност. Момичето е обявено от полицията за общодържавно издирване.

За установяване на местонахождението й са проведени редица оперативно-издирвателни мероприятия – срещи с негови роднини и познати на територията на Монтана и община Лом, но до момента то не е открито. Момичето е живеело при дядо си в кв. „Кошарник” в областния град.

Лиляна Кирилова е на видимата възраст около 12-14 г., с ръст около 150-160 см, нормално телосложение, права, черна, дълга коса, продълговато, мургаво лице, тънки вежди и дебели устни.
В деня на изчезването си е била облечена в черен клин, тъмно яке и бежови ботуши. Няма документи за самоличност. Склонна е да лъже и да фантазира.

Умоляват се гражданите, които могат да дадат информация за местонахождението й, да уведомят най-близкото Районно управление на МВР или да подадат сигнал на тел. 112, както и на тел: 096 /396 500, 096 /396 491. Анонимността е гарантирана!

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.