Община се задейства след публикация в Монтана24

Община се задейства след публикация в Монтана24
Улица "Заряница", град Берковица

Тази сутрин Монтана24 публикува снимка от разкопаната улица „Заряница“ в квартал „Заряница“ в Бековица. Часове по-късно от общината излязоха с официално съобщение, че ще вземат спешни мерки в квартала.

Ето и тяхното съобщение:

Уважаеми съграждани,
За подобряване достъпа до ж.к „Заряница“ през месец февруари при подходящи климатични условия предстои спешно да се отремонтира мост „Лонджата“ и да се изкърпят ул. „Здравец“ в посока ул. „Тузлата“, ул. „Тузлата“ до ул. „Пиротска“.

Общинска администрация още веднъж се извинява на гражданите от кв. „Заряница“ за причинените неудобства от подмяната на водопровода по ул. „Заряница“ и ул. „Здравец“.

Община Берковица полага усилия за одобряването на проект за цялостно преасфалтиране и реконструкция на улиците: „Заряница“, „Здравец“ и „Тузлата“ с включено изграждане и на нови тротоари, с което ще се решат трайно проблемите с достъпа до кв. „Заряница“.

До провеждането на процедурите и извършването на цялостно асфалтиране, за осигуряването на достъп на гражданите до кв. „Заряница“, Общината ще положи максимални усилия за поддържане на трасето – мост „Лонджата“, ул. „Здравец“, ул. „Тузлата“, ул. „Пиротска“.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.