Хванаха четирима с наркотици в Монтана

Задържаха мъж и жена в Монтана за притежание на наркотици
Снимката е илюстративна

Във връзка с утвърден план от директора на ОД на МВР Монтана е проведена акция за противодействие на разпространението на наркотици. Акцията е продължила 10 дни, а заловените лица с наркотици са четири.

На 30.01.2018г. след получена информация за притежание на наркотични вещества в полицията в Монтана е доведен 34 годишния С. Щ. от Монтана. При извършен личен обиск на лицето, в ляв джоб на връхна дреха е намерен найлонов плик съдържащ бяло прахообразно вещество с тегло 2,3гр. При направения полеви наркотест намереното вещество реагира на амфетамин. Лицето е задържано за срок от 24 часа.

На 30.01.2018г. след получена информация за притежание на наркотични вещества в ОД на МВР Монтана е задържан 31 годишния И. Д. от гр. Монтана . При извършен личен обиск на лицето, в заден джоб на панталон са намерени найлонови пликчета съдържащи бяло прахообразно вещество с тегло 3,6 гр. При направения полеви наркотест намереното вещество реагира на амфетамин.

На 07.02.2018 г след получена информация при извършване на полицейска проверка и направения личен обиск на 22 годишния Т. П. от с. Боровци е намерен и иззет пакет с кръгла форма съдържащ бяло прахообразно вещество с общо тегло 1гр., който при направения полеви тест реагирал на метамфетамин.

На 11.02.2018г. след постъпил сигнал за съхранение на наркотични вещества е извършено претърсване и иззенване в частен дом находящ се в гр. Монтана, ж-к Младост, обитаван от 32 годишния Р. Г. При извършените процесуално следствени действия, в дамска чанта е намерено найлоново пликче съдържащо суха зелена тревна маса с тегло 2 гр., която при направения полеви наркотест реагира на канабис. Лицето е задржано за срок от 24 часа.

По всички случаи е заведено досъдебно производство.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.