Обявиха конкурс за „Най-розов клас“

Конкурс на тема „НАЙ-РОЗОВ КЛАС – 2018“ обяви Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Берковица във връзка със Световния ден против тормоза в училище, известен като „Ден на розовата фланелка“.

Инициативата има за цел да мотивира учениците да участват активно в училищните прояви и да носят носят розово, за да изразят своята позиция на неприемане на тормоза в училище.

В надпреварата могат да участват всички класове. За включване в нея е необходимо всеки желаещ клас да направи снимки на своите прояви и инициативи, свързани с отбелязването на Деня на розовата фланелка.

В конкурса няма ограничения – допустимо е да се участва с розови дрехи, постери, табла, кътове, класни стаи, балони, цветя, панделки и др. розова украса.

За всяко училище ще бъде определен победител, който ще получи вкусна розова торта.

Най-розовият клас в Община Берковица освен розова торта ще получи и голямата награда в конкурса – билети за следващото театрално представление в НЧ „Иван Вазов 1872“ гр. Берковица.

Критериите, по които ще се класират победителите, са преобладаващ розов цвят на снимките, както и наличието на оригинално послание, посветено на деня за борба с тормоза в училище.

Победителите ще бъдат излъчени от специално сформирана за конкурса комисия с Председател Радослав Найденов – Зам.-кмет на Община Берковица.

Фотографиите да се изпращат на e-mail: goranova.f@berkovitsa.com с изрично посочени данни за участника: Училище, клас, класен ръководител и телефон за връзка. Краен срок: 17.00 часа на 28.02.2018 год.

Допълнителна информация на тел: 0953/ 96013, 0882 909 506 – Филонка Горанова, Секретар на МКБППМН, както и на място в Общинска администрация – Берковица, ет.1, стая 117.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.