Огромна трагедия в Лом! Дъщеря закла майка си

Огромна трагедия в Лом! Дъщеря закла майка си

Огромна трагедия се е разиграла вчера в Лом. 66-годишната И.И., която от дълго време се грижила за болната си майка я пробола с нож в областта на врата и след това опитала да се самоубие.

Сигнал за тежкия инциден е подала нейната сестра. Тя посетила домът на майка си в квартал „Младеново“ и заварила майка й да лежи мъртва на леглото, а до нея на земята с прободни рани и в излючително тежко състояние да лежи нейната сестра.

Жената веднага се обадила в полицията. Обяснила, че сутринта отишла в дома на 85-годишната й майка, която била на легло. Заварила възрастната жена починала, а сестра си – в тежко състояние с порезни рани в областта на шията и гърдите.

Веднага на място пристигнали полицейски и медицински екипи. Ранената жена била откарана в болница, където лекарите продължават да се борят за живота й. Тя е настанена в отделението по реанимация на ломската болница с опасност за живота.

По инфорация на montana24, 66-годишната жена И.И.  се е грижила за своята майка, която от месеци била на легло. Пенсиите им не стигали и те всеки месец живеели на ръба, с адски лишения.

На място е извършен оглед, при който е установена дълбока порезна рана в областта на шията на починалата.

Една от водещите версии, по които криминалистите на РУ-Лом работят е битова, по случая е образувано досъдебно производство, действията по него продължават под наблюдението на прокуратурата.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.