Хванала двама „на градус“ зад волана в Берковица

Хванала двама

На 15.03.2018 г. в 11:12 ч. с. Замфирово служители на РУ Берковица спират за проверка трактор „Владимировец Т40“. Водачът е с 66 годишния Г.Б. от с. Рашовица. При проверка с дрегер е установено, че водачът управлява след употреба на алкохол в размер на 2,28 промила алкохол.

На нарушителя е съставен акт и издаден талон за медицинско изследване. Водачът се е съгласил с показанията на техническото средство и е отказал да посети здравно заведение. Задържан е за 24 часа в РУ Берковица. По случая е образувано бързо производство в РУ Берковица.

На 15.03.2018 г. около 16,15 ч. на път ІІ-81, разклона за селата Замфирово и Боровци, е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес А140“ с монтанска регистрация. На водача К.Е., на 46 години от град Лом е извършена проверка с дрегер, при която уредът е отчел показание от 2,24 промила алкохол в издишания въздух.

На нарушител е съставен акт по Закона за движение по пътищата. Задържан е в РУ Берковица за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.