759 монтанчани играят за наградата от 50 000 лв

759 монтанчани играят за наградата от 50 000 лв

Над 11 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лв. – голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП.

Фискалните бонове, записани в играта до сега, са на обща стойност 157 млн. лв., а средно за шестте месеца от старта на лотарията един участник регистрира по около 200 касови бележки.

Малко над 173 000 касови и около 6100 ПОС бележки са регистрирани до момента от област Монтана. Те са от 759 потребители и са за обща сума над 2 млн. лв. 744 монтанчани регистрират бележките си през сайта, а 44 – през мобилно приложение.

Играта с касови бележки набира популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там страницата на лотарията – https://www.facebook.com/kasovbon, има близо 4500 последователи и 4130 харесвания от регистрирани потребители. Над ¼ от феновете на играта във Фейсбук са от столицата, а 75% са жени.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 2 април в сутрешния блок на bTV малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов таблет с впечатляващи показатели и 2 камери.

Четвъртата месечна награда, която е 2000 лв., ще бъде изтеглена на 16 април отново в ефира на bTV.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 г. и регистрират фискалните си бонове в интернет на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg.

Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойност на покупката, дата и час, в който е издадена касовата бележка.

Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.