Спасители вадиха заклещена жена от катастрофирала кола

Спасители вадиха заклещена жена от катастрофирала кола

Неправоспособен мъж на 42 години от село Ковачица возейки още трима души вследствие на движение с несъобразена скорост с релефа на пътя при навлизане в ляв завой губи контрол над волана, излиза вдясно извън пътното платно, а след това и вляво извън пътното платно и се блъска последователно в 2 крайпътни дървета.

Инцидентът е станал вчера около 8,30 часа на път II-11, общ. Лом, с посока на движение от с. Ковачица към гр. Козлодуй. Мъжът управлявал лек автомобил „Рено 19“ с бургаска регистрация.

При реализираната катастрофа са причинени материални щети на автомобила и телесни наранявания на пътничката на предна дясна седалка – на 41 г. от с. Ковачица, изразяваща се в счупени ребра. Пострадалата е настанена в ломската болница, под наблюдение, без опасност за живота.

Пътниците – 18-годишен от с. Долни Цибър и 19-годишна от с. Ковачица, са прегледани във ломския спешен център, като нямат фрактури.

Момичето е настанена под наблюдение в МБАЛ Лом, а момчето е освободено.

Водачът е отказал да бъде изпробван за употреба на алкохол. Издаден му е талон за медицинско изследване, който е отказал да получи и да даде кръвна проба.

Образувано е досъдебно производство. Степента на телесните наранявания и причината за ПТП-то са в процес на изясняване. На водача са съставени 4 акта по ЗДВП.

Работата по изясняване на случая продължава полицията Лом.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.