„Лачени обувки“ отново събира млади таланти в Берковица

"Лачени обувки" отново събира млади таланти в Берковица

Продължава подготовката за 26-то издание на Международния детски фестивал на изкуствата „Лачени обувки“ в Берковица.

Той ще се проведе от 31 май до 3 юни 2018 г. Детският форум се организира от Община Берковица и НЧ „Иван Вазов – 1872“. Фестивалът ще е с конкурсен характер и в него могат да участват деца до 16-годишна възраст.

Детският форум на изкуствата ще има четири раздела – забавна песен, модерни танци, детски театър и рисунка. Три възрастови групи за индивидуалните изпълнители и конкурс за вокални състави ще има в раздела за забавна песен. Участниците тази година ще рисуват на тема „Приказен свят“ като рисунките се изпращат до 11 май 2018 г.

4 май 2018 г. е крайният срок за изпращане на заявките за участие във фестивала. Изпълнителите ще бъдат оценявани от професионално жури и в четирите раздела.

Гала концертът ще е вечерта на 2 юни. Организаторите предвиждат съпътстващи прояви, които ще бъдат посочени в програмата. Подробна информация за регламента на фестивала, бланка за участие и контакт с организаторите може да се получи от официалния сайт на Oбщина Берковица– www.berkovitsa.bg, раздел „Култура“ – НЧ „Иван Вазов-1872“ Берковица.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.