Дядо блъсна челно момче и момиче на мотор (СНИМКИ)

Дядо блъсна челно момче и момиче на мотор

На 22.04.2018 г. около 09,20 ч. на ул. „Цар Симеон“ с посока на движение ул. „Александър Стамболийски“ в гр. Лом водачът В.Е./63 г./ от гр. Лом управлява лек автомобил „Пежо 206“ с монтанска регистрация.

На кръстовището с ул. „Тодор Каблешков“ предприема маневра ляв завой за навлизане по ул. „Каблешков“, навлиза в лентата за насрещно движение и отнема предимството на движещия се мотоциклет „Ямаха Р1“ с монтанска регистрация, управляван от Ц.В./32 г./ от гр. Лом, като го блъска челно.

Вследствие на ПТП-то са причинени материални щети по МПС-та и са нанесени средни телесни повреди на водача на мотоциклета, изразяваща се в счупване на таза и на пътничката на мотоциклета на 27 г. от гр. Лом, изразяваща се в счупен 4 гръден прешлен.

Пострадалите са настанени в МБАЛ Лом под наблюдение, без опасност за живота. На водача на лекия автомобил е извършена проба с алкотест, която е отчела 0,00 промила алкохол.

Поради невъзможност да бъде изпробван с техническо средство на водача на мотоциклета е издаден талон за медицинско изследване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ Лом, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Съставен е акт по здвп. Работа по изясняване на случая продължава в РУ Лом.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.