Полицията издирва 13 годишно момиче от Монтана

Полицията издирва 13 годишно момиче от Монтана

Полицията в Монтана издирва непълнолетната Лиляна Камелиева Кирилова на 13 г. от гр. Монтана

На 16.05.2018 г. 13-годишната Лиляна Камелиева Кирилова е напуснала учебните занятията във 02 СОУ гр. Монтана и оттогава е в неизвестност. Момичето е обявено за общодържавно издирване с мярка „задържане” като непълнолетна, напуснала дома си в кв. „Кошарник” в гр. Монтана.

За установяване на издирваното момиче са проведени редица оперативно издирвателни мероприятия, които към момента не дават необходимия резултат. Лиляна Камелиева Кирилова е на видима възраст 12-14 години, висока е около 150-160 см, с нормално телосложение, права, черна дълга коса, продълговато мургаво лице, тънки вежди и дебели устни.

В момента на изчезването си е била облечена с черен панталон, червена тениска, бяло горнище с розови райета и червени обувки. Няма документи за самоличност. Склонна е да лъже и да фантазира.

По информация на montana24.net, това не е първото изчезване на момичето. То беше напуснало домът си и в началото на годината.

Гражданите, които могат да дадат информация за местонахождението й, могат да уведомят най-близкото Районн управление на МВР или на тел. 112, както и 096/ 396500 и 396491. Анонимността е гарантирана!

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.