Рони Ромеро в Монтана на 7 септември!

Първото гостуване на уникалния Ronnie Romero в България ще бъде част от програмата на седмото издание на фестивала “Изкуството е…”.

Рони Ромеро в Монтана

Първото гостуване на уникалния Рони Ромеро в България ще бъде част от програмата на седмото издание на фестивала “Изкуството е…”.

През годините фестивалът набра скорост и след гостуването на световни рок имена като Джо Лин Търнър и Джони Джоели някак естествено идва новината за предстоящото грандиозно шоу с Рони Ромеро. На сцената чилийската рок звезда ще бъде в компанията на група Еридан.

Точно преди Еридан и Рони Ромеро, на сцената на фестивала за първи път ще забият и представителите на симфоник – метъл сцената The A.X.E. Project. Те ще представят ексклузивно композиции от новия си албум.

Музикалната кариера на изпълнителя стартира, когато е едва на 5 годишна възраст. Популярност Ромеро получава с групата си Lords of black. Той придобива световен отглас след личната покана от самия Ричи Блекмор да стане част от новият сет на Рейнбоу.

Традиционно, подгряващи групи за поредна година ще бъдат рок банди от региона.По време на престоя си Ромеро ще се срещне с талантливите деца на града. Социалният акцент в рамките на фестивала ще бъде свързан с превенцията на насилието сред децата.

За повече информация следете официалната страница на фестивала

 

 

 

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.