Тридневен празник стягат в село Замфирово

Тази година празникът в берковското село ще се е цели 3 дни между 22-24 юни.

Тридневен празник стягат в село Замфирово

За осма поредна година ще се проведе, добре познатият „Гушански сбор по Спасовден” в село Замфирово. Тази година празникът в  берковското село ще се е цели 3 дни между 22-24 юни.

Очаква се тази година празникът в Замфирово да привлече голям брой посетители, защото това е най-мащабното му издание до сега от началото на честването му. Входът за всичките дни е безплатен, а мястото за провеждането е парка в селото. Ще се изгради голяма сцена, на която участниците в програмата ще могат да веселят жителите и гостите.

Ще има изложба на местни занаятчии, вкусна курбан чорба, която ще се приготвя на място, за всеки който желае да я опита. Предвидени са мобилни заведения с храна и напитки, атракциони за децата и място за палатки. За реда и безопасността  на празника ще се грижи специална охранителна фирма.

На открита сцена в парка на село Замфирово ще съберат танцови и певчески самодейни изпълнители от цялата страна. Организаторите на събитието споделиха, че програмата ще бъде изключително богата и ще задоволи всички вкусове.

 

 

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.