Сборянски екшън в с. Замфирово

От полицията съобщиха, че на 24.06.18 г. по време на "Гушански сбор по Спасовден" в с. Замфирово е имало опит за саморазправа с персонала на бирария.

Сборянски екшън в с. Замфирово
Снимката е илюстративна

От полицията съобщиха, че на 24.06.18 г. около 02,30 ч. по време на традиционния „Гушански сбор по Спасовден“ в с. Замфирово е имало опит за саморазправа с персонала на бирария, изградена по случай празника.

Виновник за сборянския екшън се оказал С.Т., на 35 г. от град Монтана. По време на фолклорния празник, във видимо нетрезво състояние той влязъл  в пререкание с персонала на заведението. Подпийналият пехливанин се държал арогантно, отправил заплахи и закани. Той дори направил опит да се саморазправя със 29-годишна жена от град Монтана и колегите, като разбутал и разхвърлял поставените маси, столове и пейки и хвърлял стъклени бутилки по обслужващия персонал.

С действията си предизвиква възмущение и страх в присъстващите на мероприятието граждани. Нарущителят е задържан за срок от 24 часа в сградата на РУ Берковица. Съставен му е акт по УБДХ.

С решение на Районен съд Берковица му е наложена парична глоба на стойност 250 лв.

 

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.