Паяк в Монтана? От септември!

На заседанието съветниците одобриха одитния доклад на Сметната палата за годишния финансов отчет за 2017 г. Гласувана бе и продажбата на 15 имота частна общинска собственост

Паяк в Монтана? От септември!

От септември Общинския съвет навлиза в последната година от настоящия мандат на  Общинския съвет, сподели по време на проведеното заседание кметът Златко Живков . Той определи като приоритет ангажирането със стартираните проекти и борбата със своеволното паркиране по улиците на областния град. Очаква се от септември да започне и принудителното евакуиране на автомобилите – нарушители с „паяк“, допълни той.

На заседанието съветниците одобриха одитния доклад на Сметната палата за годишния финансов отчет за 2017 г. Гласувана бе и продажбата на 15 имота частна общинска собственост.

Съветниците одобриха и предложение за промяна на градоустройствения план, засягащо парцел на ул. „Юлиус Ирасек” 7. На мястото на  едноетажна къща, която след премахването на гаражите в района не се запазва, се обособи  парцел за свободно застрояване.

 

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.