Ученичка от Вършец – пример за благородство

Инж. Иван Лазаров и гл. инспектор Димитър Мишонов наградиха осмокласничка за проявена благородна постъпка

Ученичка от Вършец - пример за благородство

Кметът на община Вършец и началникът на РУ „Полиция“ – гр. Вършец наградиха младата си съгражданка Таня-Мари Димитрова. Инж. Иван Лазаров и гл. инспектор Димитър Мишонов връчиха наградата за проявена благородна постъпка, която е достоен пример за проявено обществено поведени и доблест и ще напомни на хората да изпълняват своя граждански дълг.

В края на месец май т.г. 14-годишната Таня-Мари Емилова Димитрова намира в градския парк на Вършец мобилен телефон – смартфон SAMSUNG J7. Тя го предава на служители на РУ – Вършец, за да бъде върнат на собственика. Полицаите реагират своевременно, установен е собственика и телефона му е предаден с разписка.

Началникът на РУ „Полиция“ – гр. Вършец Димитър Мишонов връчи на г-ца Димитрова благодарствено писмо и плакет от името на директора на Областна дирекция на МВР Монтана ст. комисар Ивайло Антонов. Кметът на община Вършец инж. Иван Лазаров подари на Таня-Мари Димитрова спортен брич за езда. Подаръкът не е случаен -осмокласничката е състезателка от Клуб по конен спорт „Вършец 2014“. Само преди броени дни, тя завоюва две втори и едно пето място с кобила Вилвет Принцес в Бронзовия тур от състезанията за Купата на нациите от Световната купа по конен спорт.

 

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.