Билети за „Летните вечери на операта и балета“ в Монтана

билети за

Драматичен театър – Монтана ще продава билети за фестивала „Летни вечери на операта и балета“. Той ще се проведе от 3 до 6 август във Видин.

Програмата на фестивала включва операта „Травиата“. Постановката на Държавна опера – Стара Загора ще открие фестивала на 3 август от 21,00 часа.  Творбата на Джузепе Верди ще бъде поставена на изградената сцена на площад „Бдинци“. На 5 август зрителите ще видят „Царицата на чардаша“ от Имре Калман, постановка на Държавна опера – Русе. Балетът „Спящата красавица“ от Пьотър Илич Чайковски ще се играе на 6 август . Програма включва и две безплатни представления за деца на 3 август – „До-Ре-Ми в пелени“ и „Музичко“.

Монтанският театър продава билетите за фестивала като част от дълготрайното сътрудничество между театъра и Община Видин. Част от съвместната дейност между двете институции е и гостуването на Драматичен театър – Монтана на 24 юли в рамките на фестивала „Дунавски вълни“. Тогава Монтана ще се представи от 11,00 часа с детския спектакъл „Състезание чудно с петле ранобудно“ и „Мистерията Дон Жуан“, която ще се играе от 20,00 на сцената на Крепостта „Баба Вида“.

 

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.