Заловиха крадеца на „Ракета“

Работата продължава РУ Лом. 

Момче убило свой съученик отива зад решетките

Както Монтана24.нет съобщи, между 17,00 ч. на 03.07.2018 г. и 11,00 ч. на 05.07.2018 г. неизвестен извършител взломи 2 стъкла на прозорец на къща в с. Сливата, общ. Лом. 

От имота, собственост на 58-годишен жител на гр. Видин, бяха откраднати 2 медни тигана, прахосмукачка „Ракета“, зарядно устройство за акумулатор, ел. дрелка „Елпром“. Крадецът отмъкна и газова бутилка с котлон с вместимост 3,5 литра, стъклена дамаджана с оплетка с 25 литра домашна ракия и 5 колана за укрепване на товари.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия полицаите са установили извършителя – криминално проявеният Д.А., на 31 г. от същото село.

При извършените процесуално-следствени действия е установено, че задържаният и 17 годишен съучастник, са разбили и друг имот. От къща, собственост на 57 годишен софиянец те отнели менгеме, компресор, капак и лула от казан за ракия и 10-килограмов чук.

По случаите са иззети веществени доказателства и са разпитани свидетели. Извършителите са задържани в РУ Лом за 24 часа.

Работата продължава РУ Лом. 

 

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.