Непълнолетна заби в дърво чужда кола

Работата по изясняване на случая продължава РУ Лом.

Непълнолетна заби в дърво чужда кола

Импровизирани курсове за управление на лек автомобил в град Лом завършиха в крайпътно дърво. Това съобщава в днешния си бюлетин Пресцентъра на ОД на МВР – Монтана.

Злополуката е станала вчера, около 13 часа, на ул.“Латинка“, в района на ломския учебен полигон. По сведения на полицията виновник за произшествието е неправоспособна 16-годишна от гр. Лом.

При управление на лек автомобил „Рено Клио“ с монтанска регистрация тя е загубила контрол над волана, при което колата излиза извън пътя и се блъска в дърво. При произшествието са нанесени материални щети на автомобила. Пострадала е пътничката на предната дясна седалка –  на 19 г. Тя е прегледана и настанена под наблюдение в МБАЛ Лом, без опасност за живота.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ Лом, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Неумелата шофьорка е изпробвана за употреба на алкохол с техническо средство. Пробата е отрицателна. На нарушителката са съставени 2 акта по ЗДвП. Работата по изясняване на случая продължава РУ Лом.

 

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.