Ломчани пропищяха от шумна сватба (ВИДЕО)

Сватбата на открито държа три нощи цял квартал буден. По ирония на съдбата сватбарският квартал е известен с името "Щеш не щеш".

Ломчани пропищяха от шумна сватба
Снимка: montana24.net

Изпратеното от зрители видео е малка част от тридневна сватба в Лом. Освен сватбарите обаче, празнуващи по неволя се оказват и всички в квартала, разказва Нова телевизия.

Подготовката започва още в края на миналата седмица, когато огромни шатри изникват под прозорците на два от блоковете в квартала.

Съседите, станали част от празника, без да искат, са безсилни. Не смеят да направят забележка, някои се страхуват да покажат и лицата си.

На третия ден, около 20.00 часа в понеделник, сватбата още продължава, макар и по-скромно.

Сватбарите не се притесняват, обясняват, че имат всички разрешителни. Разказват, че тридневната сватба им струвала повече от 20 000 евро, а в една от вечерите ги веселял известен сръбски оркестър.

От началото на годината Община Лом е издала над 30 разрешителни за празненства на открито, които да продължават до полунощ.

Местната управа обмисля да спре празненствата на открито. Дотогава празнуващите и тези, които опитват да спят, остават на различни позиции. Повече, гледайте във видеото.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.

ИЗТОЧНИКНова телевизия