Зов за помощ! Млада майка от Бели Мел се бори за живота си

Зов за помощ! Млада майка от Бели Мел се бори за живота си

Щастливото семейство на Албена спира да мечтае през юни 2016 година. Тогава радостта на нея и съпругът й след раждането на второто им дете бързо е помрачена.

Докато кърмила, младата жена почувствала дискомфорт и болка в корема. Това я накарало да отиде на лекар.

Никой не очаквал, че ще чуе диагнозата рак на дебелото черво с метастази в черния дроб.

От юни 2016 г. досега борбата на Албена за живот не спира нито за секунди. Тя има проведени над 45 химиотерапии, направени са и две операции, лъчетерапии и други медицински процедури. За съжаление, въпреки това има прогресия на болестта ѝ.

Онкологът на Албена я посъветвал да потърси нови лечения и терапии. За съжаление обаче не всички иновативни подходи са достъпни и се практикуват в България.

Шанс за Албена е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия. За съжаление сумата е непосилна за семейството й. Нужни са 80 хиляди евро за лабораторни изследвания и продължителна имунотерапия.

Съпругът на Албена разказва, че младата жена иска само шанс да гледа как растат дъщерите им, как се учат, как създават приятелства, иска шанс да бъде до тях, докато се превръщат в млади хора. И допълва: „Моля Ви, дайте ни сили и средства да продължим борбата. От цялото си сърце благодарим за вашата помощ!“

Може да направите дарение за Албена чрез банков превод, PayPal или HelpCarma, който е helpkarma.com/help/savealbena

Дарение по банков път
Име: Албена Илиева Борисова-Петкова
IBAN: BG63STSA93000024167670
BIC: STSABGSF
Валута: BGN
Пр/Сметка: 02/0000000024167670

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.