Кариана с първа победа при професионалистите

Кариана с първа победа при професионалистите

Кариана (Ерден) постигна първа победа в професионалния футбол, като се наложи над Пирин (Благоевград) с 2:1 на собствен терен. Тимът бе воден от новия старши треньор Веселин Великов.

Ангел Бастунов от Кариана можеше да открие още в 4-та минута, но стреля над вратата. Това обаче направи опитният Цветомир Тодоров, който в 16-та мин, изпълни прецизно фаул изпращайки топката в горния десен ъгъл.

Натискът на карианци продължи и до края на полувремето Бастунов на два пъти пропусна да покачи. Най-напред в 24-та мин. младокът не се възползва от хубав пас на капитана си Евгени Игнатов-Бамзе, а десет минути по-късно от един метър стреля право в ръцете на Ивайло Яначков.

Пирин изравни в 62-та мин. Тогава вратарят Петър Станев изби силния удар на Антон Костадинов, но при добавката Тодор Траянов не сгреши. Радостта на „орлетата” обаче бе твърде кратка.

В ответната атака Ивелин Илиев излезе сам срещу Яначков и вратарят на гостите го фаулира и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана щатният изпълнител за домакините Иван Тодоров, който бе точен за крайния резултат – 2:1.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.