Депутатите от ГЕРБ присъстваха на тържестваната сесия в Лом (СНИМКИ)

Депутатите от ГЕРБ присъстваха на тържестваната сесия в Лом

Днес Лом празнува Денят на светите мъченици Вяра, Надежда и Любов и майка им София и той се почита като духовен празник на дунавския град от стари времена като символ на едни от най-важните християнски добродетели – мъдростта, вярата, надеждата и любовта.

Гости на тържествената сесия на Общински съвет, бяха народните представители от ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров и Ирена Димова, областният управител на Монтана Росен Белчев, негово високопреосвещенство Видинският митрополит Данаиил, кметове и съветници, както и много граждани и гости на Лом.

Димитров поздрави всички присъстващи, като сподели, че “Лом е един прекрасен град, в който има много усмихнати хора и му желая да върви по стъпките на гр. София, която също празнува днес своя празник. Благодаря за поканата, за мен е изключително удоволствие да съм днес сред Вас да споделя празника Ви. Бъдете живи и здрави и Честит празник!”

Ирена Димова, сподели пред гостите на сесията “За мен е чест и удоволствие да съм част от тази тържествена сесия на общинския съвет, на която се обявяват новите почетни граждани на Лом и отличените за изключителни заслуги за развитието на културата в града граждани. Желая на всички весел празник! Нека има мъдрост, вяра, надежда и любов у всички нас, за да можем заедно да градим вашият хубав град Лом. Нека изразим нашата обич към него на днешния ден и да бъдем сплотени в каузата градът да е по-добро място за живот!”

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.