Ирена Димова поздрави ловците от Монтана на техния празник (СНИМКИ)

Ирена Димова поздрави ловците от Монтана на техния празник

Народният представител от ГЕРБ -Монтана Ирена Димова присъства на празнична програма на ловно – рибарски събор 2018 по повод 115-тата годишнина на дружеството, организирано от Сдружение ловно-рибарско дружество „Огоста – Монтана“.

За мен е огромна чест да бъда с вас, благодаря за поканата и прекрасната организация. Това е вълнуващ ден за вас и за всички участници на дружеството. Вашата всеотдайност и любов, както и усилията, които полагате, да изграждате и градите облика на дружеството гарантират, че ще съхранят дивечовото и рибното богатство на нашия регион. Пожелавам ви много здраве, лично щастие, много успехи и да продължавате със същата всеотдайност и любов да опазвате нашето най-голямо богатство природата, за да я предадем на поколенията след нас. В мое лице ще имате винаги приятел и поддръжник, не само като член на комисията по земеделие, а и като човек, който е част от вашата кауза.„, заяви Ирена Димова.

Мероприятието бе в землището на с. Безденица с богата празнична програма – състезание по риболов, киноложка изложба, музикална програма и курбан.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.