Една жена остава в болницата след вчерашната катастрофа

Една жена остава в болницата след вчерашната катастрофа
Снимка: montana24.net

Полицията в Монтана излезе с подробности за вчерашната жестока катастрофа станала около 18,00 ч. на кръстовището на бул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Димитър Подвързвачов“ в гр. Монтана.

Два автомобила „Форд Фокус“ с монтанска регистрация, управляван от 36-годишната И.Л. от областния град и лек автомобил „Опел Астра“ с монтанска регистрация, управляван от 22-годишния Г.И. от гр. Монтана се сбъскаха.

Вследствие на реализираното ПТП е пострадала жената водач на лекия автомобил „Форд Фокус“, която е настанена в ортопедично отделение на МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ с данни за счупена пубисна кост, без опасност за живота.

С данни за счупена китка на дясната ръка и травма на левия крак е и 19-годишна пътничка в опела от гр. Монтана. Тя е прегледана в МБАЛ Монтана и освободена за домашно лечение.

Преминали преглед в болничното заведение без данни за средна или тежка телесна повреда са водачът и вторият пътник в опела на 17 г. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ Монтана.

По случая е образувано досъдебно производство.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.