НАП даде старт на „Влез в час с данъците“ 4

Проверяваме онлайн хонорарите си от 2018 г.

Със старта на учебната година НАП даде началото на образователния си проект „Влез в час с данъците“ за четвърти път. Целта му е младите хора на възраст между 14 и 18 г. да получат основни познания за данъчната и осигурителната система у нас.

В рамките на инициативата близо 100 служители на приходната администрация ще се срещнат с ученици в 28-те областни града в страната.

В Монтана двама лектори ще посетят 3 училища до края на първия учебен срок. Това са ФСПГ „В. Левски, ПГПЧЕ „П. Богдан“ и ПГСАГ „Проф. арх. Ст. Стефанов“. При срещата си със средношколците лекторите на НАП се стремят да провокират интерес у тях, като им предоставят подходящи източници на информация за данъците и осигуровките.

Тази година кампанията променя своя формат, за да бъде още по-близо да навиците и интересите на учениците. Лекциите, които ще изнасят служителите на НАП в класните стаи, ще включват видео-материал, който представя данъчната материя чрез диалог с участието на популярни лица.

Всички ученици могат да посетят сайта на кампанията www.vlezvchas.bg, където да получат повече информация за проекта и да се състезават в интерактивна игра за атрактивни награди.

В четвъртото издание на „Влез в час с данъците“ НАП ще раздаде 10 големи награди – 2 игрови конзоли, 2 гейминг системи за виртуална реалност, 2 велосипеда, 2 електрически смарт ховърборда и 2 смарт часовника.

Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер. Първата награда ще бъде изтеглена на 1 октомври 2018 г.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.