Бунт на близките на убитото момче, искат справедлив процес (СНИМКИ)

Дядото и застреляното момче в Монтана имали конфликт със заподозрения и преди

Бунт на близките на убитото момче, искат справедлив процес
Снимка: "Монтана 24"

Дядото на момчето, което беше застреляно в гората, докато двамата събирали дърва, твърди, че е виждал стрелеца и друг път, когато са ходили в имота. И друг път е имало конфликт с обвинения за убийството, посочи още дядото пред БТВ.

Бунт на близките на убитото момче, искат справедлив процес
Снимка: „Монтана 24“

Тази сутрин близки на застреляното момче, дядо му и хора от квартал „Огоста“ се събраха, за да искат справедлив процес.

Стрелецът беше задържан още вчера, той е криминално проявен с условна присъда за наркотици. Претърсен е автомобилана заподозрения, иззет е газов пистолет, все още не е ясно дали това е оръжието на стрелбата.

Бунт на близките на убитото момче, искат справедлив процес
Снимка:“Монтана 24″

Дядото каза, че трагедията се е разиграла пред очите му. По думите му внукът му Гошко е паднал след изстрела и е починал на място. „Чух изстрел и детето падна в каручката. Конят се изплаши и побягна, аз го спрях. Бях в шок и затова не казах, че съм видял мъжът, който стреля. Видях стрелеца, той се целеше и в мен. Виждал съм го и друг път в гората и пак ни е заплашвал. Преди време заплашваше да убие и друг с тръба“, разказа роднината на момчето.

На въпрос защо влизате в частен имот, дядото каза, че са отишли да косят трева за конете, но не и за дърва, каквато информация се появи вчера. В този момент идва собственикът и ги пита какво правят в частен имот.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.

ИЗТОЧНИКБТВ