Нов медицински център отваря врати в болницата

МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“ АД разкрива нов медицински диагностичен център, който ще работи по договор със здравната каса

Нов медицински център отваря врати в болницата

Областната болница в Монтана „Д-р Стамен Илиев“  разкрива като свое дъщерно дружество медицински център, който отваря врати на територията на най-голямата областна болница в Северозапада.

Новият медицински център „Д-р Стамен Илиев“ ЕООД има сключен договор със здравната каса за предоставяне на дейности в доболничната помощ първоначално в три направления – образна диагностика, урология и акушеро-гинекология.

Медицинската апаратура, която е на разположение на центъра, покрива целия спектър на образната диагностика – от рентгенови снимки и ехография на коремни органи до високо специализираните изследвания компютърна томография /скенер/ и мамография.

Апаратът за мамография е изключително модерен, дигитален, с минимална доза на облъчване и много високо качество на изображение. Той е единственият от такъв висок клас на територията на Северозападна България.

МЦ „Д-р Стамен Илиев“ ЕООД, се намира на адреса на областната болница: гр. Монтана, ул. „Сирма Войвода“ 4.

Всеки пациент може да получи консултация и специализирани изследвания като бъде насочен с направление от лекар и се запише на тел. 096/307 442, мобилен тел. 0885 945 291, всеки ден от понеделник до петък – от 9 до 13 часа.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.