Полицията намери и иззе канабис в Монтана и Белотинци

Полицията намери и иззе канабис в Монтана и Белотинци

Полицията намери и иззе около 350г. канабис при три акции в Монтана и Белотинци.

На 08.11.2018г. около 02:00 часа в Монтана на бул.“Трети март“, непосредствено до кръстовището с ул.“Димитър Ерийски“, полицаи спират за проверка лек автомобил „Рено Клио“ с монтанска регистрация. При проверката е установено, че водачът на автомобила съхранява наркотични вещества.

При извършеното претърсване са иззети един стъклен буркан съдържащ суха зелена тревна маса с тегло 41,5гр и черна кутия, съдържаща суха зелена тревна маса с тегло 7гр. При направен полеви наркотест, веществото реагира на канабис. Образувано е досъдебно производство.

На 08.11.2018 год. е извършено претърсване и изземване в жилищен имот в с. Белотинци, обл. Монтана, ул. „Пета“, обитаван от Лъчезар  Л. на 19 години. В хода на проведените процесуално-следствени действия е намерена и иззета суха, зелена листна маса с тегло 146.00 грама, която при направения полеви тест реагира на  канабис. Във връзка с разследването е извършено  и претърсване в жилищен имот в  ж.к. „Младост“ в Монана и е намерена и иззета суха, зелена листна маса с тегло 0.7 грама, която също реагира на канабис.

Същия ден при извършено претърсване и изземване в празно дворно място в с. Белотинци на ул. „Тридесет и седма“ № 12, ползван от Здравко С.  на 20 години от същото село, е намерена и иззета суха, зелена листна маса с тегло 108.04 грама, която при направения полеви тест реагира на наркотичното вещество „канабис“. Образувано е досъдебно производство.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.