Депутатът от ГЕРБ – Монтана Дилян Димитров подпомогна вокална група „Шоколадче“ от Лом

Депутатът от ГЕРБ - Монтана Дилян Димитров подпомогна вокална група „Шоколадче“ от Лом

Народният представител от ГЕРБ – Монтана инж. Дилян Димитров направи дарение на вокалната група „Шоколадче“ по повод 10-я й рожден ден. Средствата са предназначени за закупуване на озвучителна техника на състава.

Дарението от народния представител бе връчено от кмета Пенка Пенкова, която обяви, че подаръкът от Община Лом за „шоколадчетата“ е пътуване на групата в Италия за участие в международен конкурс през 2019 г. Младежката организация на ГЕРБ – Лом пък поднесе цветя и поздравителен адрес за „Шоколадче“.

Депутатът от ГЕРБ - Монтана Дилян Димитров подпомогна вокална група „Шоколадче“ от Лом

„Вашето изкуство е създадено с много любов и със сърце, което чувства магията на музиката. За 10 години Вие спечелихте много почитатели с невероятните си изяви и разнасяте славата на нашия град в регионални, национални и международни конкурси и фестивали.

Признание за Вашите вокални и артистични умения са многобройните награди и обичта на публиката. Приемете нашите пожелания за още дълги години творчески изяви! Следвайте мечтите си и винаги изпълвайте с дух, веселие и очарование прекрасната „Шоколандия!“, обърна се към децата Димитровов.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.