Секс маниак причакал учителка в Монтана, искал да я изнасили

Секс маниак причакал учителка в Монтана, искал да я изнасили

Секс маниак и рецидивист отива на съд след пореден опит за изнасилване, този път на учителка. Районна прокуратура – Монтана е предала на съд Д.В. за извършен от него опит за съвкупление.

Около 05:30 ч. на 06.06.2016 г. пострадалата Т.Ц. тръгнала за работа в учебно заведение в гр. Монтана. Валял силен дъжд и тя била с чадър. Жената вървяла по обичайния си маршрут – от бул. „Ал. Стамболийски“, през градския площад, покрай хотел „Житомир“.

Тя почти била стигнала сградата на гимназията, когато до оградата, точно срещу павилиона за закуски, някой я хванал отзад и й опрял нож в гърлото.

Мъжки глас я заплашил „Събувай гащите, че ще ти прережа гърлото“. Пострадалата много се изплашила и предложила на нападателя да вземе чантата й, но той отново й заповядал да си свали панталоните. Ужасена от случващото се Т.Ц. му се подчинила. Обвиняемият, продължавайки да опира ножа в гърлото на жената, се опитал да осъществи полов акт с нея, но не успял.

В един момент пострадалата се отскубнала от Д.В. и се затичала към входа на гимназията, но той отново я настигнал. И при вторият опит за съвкупление той отново не успял да реализира намеренията си. Когато навън се показал охранител, той бързо избягал.

Впоследствие извършителят на опита за изнасилване бил установен. В хода на досъдебното производство, той се е признал за виновен, като заявил, че нападнал жената и съобщил подробности за начина на извършване на престъплението.

Предстои делото да продължи в съда. Понастоящем обвиняемият Д.В., който е осъждан, изтърпява поредно наложено му наказание „Лишаване от свобода“ в затвора в гр. Враца за друг опит за съвкупление.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.