Директорът на полицията награди малки художници (СНИМКИ)

Ст. комисар Ивайло Антонов награди три момичта от Лом и Берковица за отличното им представяне в Националния конкурс за детска рисунка „Полицаят е мой приятел и учител”

Директорът на ОДМВР Монтана ст. комисар Ивайло Антонов награди 12-годишните Александра Александрова и Михаела Михайлова от ломското Първо ОУ „Никола Първанов” и 10-годишната Вилислава Филипова от берковското Трето ОУ „Иван Вазов”.

Директорът на полицията награди малки художници

Ученичките получиха грамоти и подаръци за отличното им представяне в Националния конкурс за детска рисунка „Полицаят е мой приятел и учител”, проведен от Главна дирекция „Национална полиция” през декември на 2018 г. Подаръчните комплекти съдържат грамота от ГДНП, скицник, флумастри, ученическа програма и светолоотразителни гривна, стикер и ключодържател.

При посещението си в ОД МВР Монтана трите момичета се качиха и на един от най-новите полицейски джипове, с който направиха кратка разходка по улиците в областния град.

В Националния конкурс за детска рисунка „Полицаят е мой приятел и учител“ участваха 84 рисунки на членове на Детските полицейски управлния от цялата страна.

Рисунките на участниците бяха изложени на благотворителен търг на церемонията „Полицай на годината“ Сумата от 5 000 лева, събрани от разпродажба на рисунките, ще бъде преведена в полза на Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.