ГЕРБ: „Имаме амбиция да бъдем първа политическа сила след евроизборите“

ГЕРБ:

От днес стартират номинационните събрания във връзка с предстоящите избори за евродепутати, съобщи депутатът от ПП ГЕРБ Дилян Димитров по време на пресконференция по повод предстоящите избори.

На нея присъстваха още депутатът от ГЕРБ Ирена Димова, областният управител на Монтана Росен Белчев, кметът на община Бойчиновци Светлин Сретениев и кметът на община Чипровци Пламен Макавеев.

„Нашата амбиция, като водеща политическа сила и като партия, която участва в управлението на страната е да бъдем след изборите първа политическа сила, това касае и Монтана от днес стартираме с единадесет събрания на общинските организации, на които нашите членове ще направят номинации за кандидатури за евродепутати.“, каза Дилян ДИмитров.

След като приключат събранията изпълнителната комисия ще се съобрази с тези номинации и ще бъде изготвена и представена общата листа за евродепутати на политическа партия ГЕРБ.

„Нашата цел е на тези събрания да присъстват колкото може повече наши членове. Ние политиците винаги казваме, че всеки един избор е важен, но този е наистина много важен.“, заяви още Димитров.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.