Вижте как обират магазини в Монтана (ВИДЕО)

Масови кражби от хранителни магазини в Монтана

Обраха магазин в Студено буче навръх събора
Снимката е илюстративна

Посред бял ден крадци бръкнали в касата с парите и отмъкнали целия оборот от магазин в центъра на Монтана, до поликлиниката. Крадците са двама.

Единият заговаря продавачката далеч от касата, а другият – граби. Взима едрите пари – около 200 лева.
„В това време идва клиентка. Оказа се, че е полицай и нищо не е забелязала просто”, коментира управителката на магазина Милена Ангелова.

Продавачката установила, че едрите банкноти ги няма чак след като мъжете изчезнали. Това не е единствената кражба от магазините на Милена. За последните месеци те са над 20.

„Най-често крадат хранителни продукти, бири, алкохол и цигари…Те си крадат и от витрините. Имаме витрини за безалкохолно и бира от другите магазини. Идват отварят си, взимат си и си тръгват.“, Разказва Милена Ангелова.

По-възрастните си взимат други неща.

„Доста възрастна, може би на 70 години. Тя краде хранителни продукти, дезодоранти и такива неща, кой от каквото има нужда.“

Наскоро мъж си прибрал в джоба и торбата лотарийни билети за над 300 лева. Управителката дори спряла да сигнализира за кражбите в полиция.

„Защото за тях да откраднат нещо за 10-20 лева е маловажно и се оказва, че сякаш те могат да идват по 10-20 лева да си крадат и да си ходят.“

За последния случай – кражбата на пари от касата, продавачката уведомила полицията. Оттам казаха, че имат заподозрени и работят по случая.

Зa още новини, снимки и видео харесайте страницата ни във Facebook. Там очакваме вашите коментари и сигнали.